Login
Home: Home / Nieuws / Artikel in het vakblad "Architect" - Alternatieve Oplossingen voor open schachten op de tentoonstelling "Lift Stories"
A+ R A-

Artikel in het vakblad "Architect" - Alternatieve Oplossingen voor open schachten op de tentoonstelling "Lift Stories"

PDF

Architecten en het behoud van het patrimonium van de liften
Alternatieve oplossingen voor liften met open schachten
voorgesteld op de tentoonstelling "Lift Stories"

Zoals U kan vaststellen in het artikel hieronder, interesseren de architecten zich ook aan het behoud van onze historische liften.

Wij willen Uw extra aandacht trekken op het bijvoegsel dat toegewijd werd aan de alternatieve oplossingen aangeboden door de firma Schmersal, onder meer in het domein van de beveiliging van de liftcabines in open schachten door middel van een optisch detectiesysteem, een zeer pijnlijke zaak voor historische liften. Deze firma zal aanwezig zijn op de tentoonstelling "Lift Stories" in de Sint-Gorikshallen en U kan dan gebruik maken van de gelegenheid om deze specialisten te ontmoeten en hen Uw technische vragen te stellen omtrent met Uw specifieke situatie.

Artikel in het vakblad "Architect" (gepubliceerd met de vriendelijke toelating van de uitgever PMG - Vakbladen)

 

Fotowedstrijd "Lift Stories" : termijnen verlengd

Verlenging van de fotowedstrijd Lift Stories tot en met 5 januari voor de inzendingen per e-mail, en tot 3 januari voor het indienen van de CD aan hun informatieloket. 
De informatie werd aangepast op de Website van De Stadswinkel.

Wij raden de eigenaars van historische liften nogmaals sterk aan om de tentoonstelling "LIft Stories", georganizeerd door De Stadswinkel in de Sint Gorikshallen tijdens de maanden Februari en Maart 2014, zeker niet te missen. U kan er informatie inwinnen over de alternatieve oplossingen die bestaan om liften met open schachten, accordeondeuren enz ... respectvol te moderniseren.

Wij doen ook nog eens een OPROEP aan alle eigenaars van oude liften om deze te doen inventariseren bij De Stadswinkel !


Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com